lauantai 10. syyskuuta 2016

Seoul Base Camp




Tiddii~ tänään kerron mun työstä täällä Seoulissa. Elikkäs paikan nimi on Seoul base camp hostel ja se sijaitsee 합정 (hapyong)ssa. Hostelli on rakennettu vanhaan tanssisaliin ja on tyyliltään rento ja retkeily tyyppinen. Paikan omistavat Min ja Jake. Hostellilla on myös oma lemmikki Hamletpossu.


Työpäivät ovat 8-15 ja ruokatunti 12-13. Työpäiviin kuuluu kuten aikaisemmin kerroin hostellin siivousta, petien tekoa ja aamupalan valmistusta. Aamupalaan kuuluu paahtoleipiä, vohveleita, marmeladeja + kahvi\tee. Vohvelirauta soittaa aina tietyn kappaleen kun vohveli on valmis.

Jake ja min loivat hostellin huoneista majatyyppisiä. Retkeily tulee vahvasti mieleen. Huoneita on erillaisia: 10 hengen koppihuoneet, 4 hengen tyttöhuoneet ja 4 hengen sekahuone + private huone. Vapaaehtoistyöntekijöille\ harjottelioille on omat staff huoneet.








Joka päivä hostellissa siivotaan yleistilat ( vessa, keittiö, respa) ja huoneet. Siivoukseen kuuluu imurointi ja moppaus. Vessat pestään. Aamuisin terassi puhdistetaan roskista ja tuhkakupit tyhjennetään, sekä rappukäytävä lakaistaan. Meillä on myös viikkotehtävät eri päiville. Kuvassa tehtävät. 
Kun päivän työt on tehty ja (jos) aikaa jää, jutustellaan asukkaiden kanssa ja luodaan hyvää ilmapiiriä. 



Joka sunnuntai meillä on viikkopalasveri missä sovitaan tulevat työvuorot. Työvuorot tehdään aina kahdeksi viikoksi. Työpäivät on jaettu aamu ja iltavuoroihin. Itse tykkään tehdä aamuvuoroja niin jää aikaa tehdä muuta illalla. 

Siinä infoa mun työstä täällä Koreassa. Nyt lähden chekkailemaan hongdaen ihmeellistä maailmaa. Adios! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti